Tuotteet

Ota haltuun koko Lappi tai haluamasi alue! Lapin Kansan voimalla mainostajan näkyvyys kattaa jopa kolmasosan Suomea. Läsnäololle Lapissa, haluamissasi kunnissa tai valtakunnalliselle näkymiselle on tarjolla monipuoliset mahdollisuudet. Yhdistä eri kanavia tarkasti kohdistaen tai laajalle levittäen. Ota haltuun oikea yleisö siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat.

Tutustu lappilaiset tavoittaviin mainosratkaisuihin ja ota yhteyttä – autamme mielellämme tavoitteesi saavuttamisessa.

Lähteet: KMT SL 2016, KMT AL + total 2016, TNS Metrix vkot 46/2016-6/2017, Google Analytics 11/2016-1/2017.

Digi

Verkko

Verkkopalvelumme raportoivat käyttäjiä ympäröivät tapahtumat läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden. Kävijät tyypillisesti vierailevat sivustolla useita kertoja päivässä päivittääkseen tietoaan maailman menosta sekä kiinnostavista ilmiöistä ja tapahtumista.

Lue lisää

Mobiili

Mobiililaitteissa digipalvelumme kulkevat kätevästi mukana kaikkialla tarjoten käyttäjille ajantasaisia uutisia ja jatkuvasti päivittyvää ja kiinnostavaa sisältöä. Lapinkansa.fi on responsiivinen eli uutiset skaalautuvat kaikille mobiililaitteille sopivaksi ja ovat luettavissa kaikkialla — missä ja milloin vain. Mainostajalle mobiili tarjoaa rauhallisen mainosympäristön sekä tyylikkäitä mahdollisuuksia mainontaan -osallista vastaanottaja esimerkiksi vuorovaikutteisilla mainosratkaisuilla! Tutustu tarkemmin käytettävissäsi oleviin mainosmuotoihin.

Lue lisää

Digitaalinen näköislehti

Digitaalinen näköislehti on päivän painettu lehti selkeässä ja tyylikkäässä paketissa. Se on nykypäiväinen kanava sanomalehden ja lukijan väliseen vuoropuheluun ja kulkee helposti mukana missä vain. Digilehti ilmestyy viikon jokaisena päivänä – myös sunnuntaisin.

Lue lisää

Printti

Lapin Kansa

Lapin Kansa kuljettaa lukijansa lähelle ja kauas, arjesta viikonloppuun ja aamusta iltaan. Uutisten lisäksi sanomalehdestä poimitaan tuoreita tarjouksia ja inspiroivia vinkkejä sekä ideoita. Ostopäätöksiin vaikuttajana sanomalehti onkin ylivoimainen.

Lue lisää

Lounais-Lappi

Ketterä kaupunkilehti jaetaan talouksiin kaksi kertaa viikossa seitsemän kunnan alueella Perämereltä Tornionlaaksoon asti, unohtamatta Ruotsin Haaparantaa. Lisäksi lehti on saatavilla useissa eri jakelupisteissä Meri-Lapin alueella.

Lue lisää

Uusi Rovaniemi

Rovaniemeläisten asialla oleva kaupunkilehti ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin ja se jaetaan maksutta lähes jokaiseen kotiin Rovaniemellä. Lisäksi lehteä on tarjolla noutopisteissä eri puolella kaupunkia.

Lue lisää

Ratkaisut

Sesonkikampanjat

Sesonkikampanjamainonta keskittyy eri vuodenaikojen sesonkeihin. Näy kohderyhmääsi kiinnostavien juttujen yhteydessä oikeaan aikaan!

Lue lisää

Sisältömarkkinointi

Osoita asiantuntemustasi ja aktivoi lukijat ostoksille omalla sisältösivulla verkossa. Sisältösivusi nostetaan näkyvästi esiin myös verkkomme kanavissa. Esittele, opasta tai laita pikkulinnut laulamaan!

Lue lisää

Videoratkaisut

Verkossa kuvatkin heräävät henkiin. Lapin Kansan videoratkaisut tarjoavat ilmoittelulle erilaisia esitysmahdollisuuksia tavoitteesi mukaan.

Lue lisää

Liite- ja jakelu­ratkaisut

Liite- ja jakeluratkaisuilla tavoitetaan kohdennetusti ostovoimaiset kuluttajat kuutena päivänä viikossa. Lisäksi jakeluratkaisuja on mahdollista kohdentaa juuri toimipaikkasi lähellä asuviin kuluttajiin.

Lue lisää

Moni­kanavaiset ratkaisut

Asetu päivän ajaksi näkyviin vertaansa vailla olevalla laajuudella kaikissa kanavissamme verkosta printtiin. Ohittamattomalla kokosivuratkaisulla tavoitat ostovoimaiset kuluttajat riippumatta laitteesta, jolla asiakas mediaa kuluttaa.

Lue lisää

Menestyvä Rovaniemi -sisältömarkkinoinnin kokonaisuus

Menestyvä Rovaniemi on Uusi Rovaniemi -lehden välissä ilmestyvä lehti, jossa yritykset ja yhteisöt voivat kertoa itsestään juttujen muodossa. Lehden teemana on elinkeinoelämä: alueellinen yrittäjyys, koulutus, kehitys ja työelämä, kaavoitus ja paikalliset toimijat. Menestyvä Rovaniemi -lehdessä voit esitellä mitä tahansa mielenkiintoista asiaa alueen hyvinvoinnin edistämiseksi tarinoiden ja ihmisten kautta.

Lue lisää

Lapin Kansan kanta-asiakas-yhteistyö

Lapin Kansan kanta-asiakkaille tarjotaan kuukausittain vaihtuvia etuja. Haluaisiko yrityksesi olla yksi edun tarjoajista? Saat pienellä panoksella näkyvyyttä sekä printissä että verkossa.

Lue lisää

Luovat printti­ratkaisut

Varmista huippu-huomioarvot luovilla ratkaisuilla! Mainospaikkamme mahdollistavat ilmoittelun tavoilla, joissa mielikuvitus on rajana. Miltä kuulostaisi esimerkiksi mainos tunnelissa?

Lue lisää